2015 ÅRS MC TRÄFF I SALA 22 MAJ

Det är dags att putsa hojarna och tanka högoktanigt för nu är planeringen av årets hojträff igång. Vi kommer att köra från Swerock i Rosersberg på fredag den 22 maj 2015 och leta oss fram till målet som i år blir SALA SILVERGRUVA. Vi har bokat övernattning där och där sker också såväl prisutdelning som middag. Vi kommer att ha vår avrostningstävling i början av resan, där vi ska försöka köra slalom mellan plastkonor och lite om tvärbroms och väjningmanöver. På vägen upp till Sala kommer vi att välja trevliga välsopade småvägar. Någonstans längs vägen stannar vi för lunch och tankning.

Så fatta beslut nu och anmäl dig till detta trevliga äventyr nu under april månad. Sen är det försent. Om du vill få den nya t-tröjan med ”MBCT 2015” ska du även ange din storlek.

Du mailar till Anders Sandell eller Ulf Sandström och gör din anmälan.  Ju snabbare desto enklare för oss som ska organisera träffen.

Välkomna

Grand Ol´Åke

Det här inlägget postades i Klubbinformation. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *